Fjalor

A B C D E F G H I K L M N O P Q R S T U V Z
K

Klasat e orientimit social

Klasat e integrimit. Ky është një kurs në të cilin mësoni rreth jetesës, punës dhe mësimit në Belgjikë. Ju merrni informacione për të drejtat dhe detyrimet tuaja. Ju mund të ndiqni kursin e integrimit në holandisht / frëngjisht ose në një gjuhë tjetër.