Fjalor

A B C D E F G H I K L M N O P Q R S T U V Z
A

Ankesat

Nje rezident mund te ngreje nje ankese nese ai nuk eshte i kënaqur me kushtet e jetesës ose shërbimet e ofruara në qendrën e pritjes. Nese ai nuk pajtohet me një sanksion ose me ndihmën mjekësore të ofruar, ai mund të apelojë dhe të parashtrojë ankesë.