Fjalor

A B C D E F G H I K L M N O P Q R S T U V Z
K

Kthimi vullnetar

Aplikantët për mbrojtje ndërkombëtare dhe personat pa leje ligjore mund të kthehen vullnetarisht në vendin e tyre të origjinës në çdo kohë. Fedasil është Agjencia që i ndihmon ata: marrin një biletë fluturimi dhe mbështetjen e nevojshme gjatë udhëtimit.