Fjalor

A B C D E F G H I K L M N O P Q R S T U V Z
Z

Zona e izolimit

Një dhomë ose korridor në qendrën e pritjes ku personat duhet të mbahen të izoluar për një minimum prej 7 ditësh. Personat në zonën e izolimit nuk mund të kenë kontakt me banorët e tjerë në qendrën e pritjes. Ky izolim (ndarje) është i nevojshëm për të parandaluar që të tjerët të sëmuren dhe për të mos lejuar që të tjerët të sëmuren dhe për të ndaluar përhapjen e mëtejshme të koronavirusit.