Fjalor

A B C D E F G H I K L M N O P Q R S T U V Z
S

Shprehja gjinore

Si ndiheni dhe si e tregoni veten si person në botën e jashtme. Këtë mund ta tregoni përmes veshjeve, të folurit, modeleve të flokëve, gjesteve...