Fjalor

A B C D E F G H I K L M N O P Q R S T U V Z
K

Koronavirusi

Koronavirusi është një sëmundje shumë e ngjashme me gripin. Ky virus shkakton shqetësime të rrugëve të frymëmarrjes, kollë dhe temperaturë. Shumica e njerëzve e marrin veten nga virusi. Për më të moshuarit dhe personat me probleme me mushkëritë, zemrën ose veshkat, virusi mund të jetë i rrezikshëm.