Fjalor

A B C D E F G H I K L M N O P Q R S T U V Z
G

Gjurmimi i kontakteve

Hartimi i një liste personash me të cilët ka pasur kontakt personi i infektuar me koronavirusin. Këta persona do të njoftohen se kanë pasur kontakt me një person të infektuar dhe që duhet t’i kushtojnë vëmendje të ngushtë higjienës personale. Në këtë mënyrë, të gjithë mund të ndihmojnë në betejën kundër koronavirusit.