Fjalor

A B C D E F G H I K L M N O P Q R S T U V Z
S

Sigurim shendetesor

Në Belgjikë, njerëzit janë të lidhur me një skemë sigurimi shëndetësor. Kjo do të thotë që fondi i sigurimit shëndetësor rimburson një pjesë të madhe të shpenzimeve tuaja mjekësore dhe ju paguan një përfitim nëse nuk jeni në gjendje të punoni për shkak të sëmundjes ose shtatzënisë. ​​​​​