Fjalor

A B C D E F G H I K L M N O P Q R S T U V Z
K

Kontrata e qirasë

Një marrëveshje midis një qiradhënësi dhe një qiramarrësi për një shtëpi. Si qiramarrës, ju jeni të mbrojtur me ligj.