Fjalor

A B C D E F G H I K L M N O P Q R S T U V Z
K

Komunitetet gjuhësore

Belgjika ka tre gjuhë zyrtare kombëtare: holandeze, frënge dhe gjermane. Belgjika është e përbërë nga 3 komunitete gjuhësore: komuniteti holandez, komuniteti frëngjishtfolës dhe komuniteti gjermanfolës.