Fjalor

A B C D E F G H I K L M N O P Q R S T U V Z
H

Hetimi ligjor

Një hetim ligjor mbulon të gjitha hapat për të identifikuar kryerësit e një krimi dhe mbledh të gjitha provat. Një hetim ligjor udhëhiqet nga gjyqtari hetues. Pas këtij hetimi, gjykata merr një vendim për rastin.