Fjalor

A B C D E F G H I K L M N O P Q R S T U V Z
K

Klasat OKAN

OKAN (në holandisht) qëndron për klasën e pritjes për të sapoardhurit të huaj.

Nxënësit e huaj që kanë ardhur vetëm kohët e fundit në Belgjikë mund të marrin mbështetje shtesë në klasa të specializuara. Ju mësoni holandisht atje qe të integroheni në arsim dhe shoqëri.