Fjalor

A B C D E F G H I K L M N O P Q R S T U V Z
N

Njerëzit kontrabandist

Dikush që sjell në mënyrë të paligjshme njerëzit përtej kufijve për një tarifë të lartë. Ata zakonisht sigurojnë transport, ushqim, strehim dhe dokumente të falsifikuara. Kontrabandistët e njerëzve kërkojnë shumë para për këtë. Disa njerëz kontrabandistë braktisin klientët e tyre.