Fjalor

A B C D E F G H I K L M N O P Q R S T U V Z
N

Ndjekja penale

Nëse dikush kryen një krim në Belgjikë, ata ndiqen penalisht. Kjo do të thotë që personi është marrë në pyetje nga policia dhe duhet të paraqitet para gjykatave. Ata marrin një gjobë ose dënim.